Vielen Dank. nur, dass ich suchte.
Beiträge von Rali
-
-
PL.
Siema. potrzebuje obrazka do folderu RouteInformation, do Berlin-Wittenberg aktualnego. bo po zakupie przez kod rabatowy. nie było w tym folderze żadnego img.
GE.
Was. Sie müssen ein Bild in einem Ordner Routeninformationen, Berlin-Wittenberg Strom. weil nach dem Kauf des Rabattcode. Es gab keine img Ordner.
-
Nie tak chop siup. muszę pójść do sklepu kupić doładowanie paysecard, i dopiero kupię. już dawno nie mam TS2015. zamieniłem na TS2016 kluczem na Steam.
-
Ale mi chodzi o TS2016. a nie o TS2015, to był tylko przykład. że data powinna być tak napisana jak w TS2015. nie zrozumieliście jeny.
-
Niestety nic nie pomogliście, co ty piszesz jasno jest napisane. Że czas jest ograniczony jak kto może być bez czasu. np w TS2015 18 września 2014 do 31 lipca 2015.
-
To poczekam ale proszę jak najszybciej, mnie o tym poinformować, na forum czy na prywatną odpowiedź, Bo chce kupić sobie z tego kodu rabatowego jak dają.
-
Jest w środku, przy grze w Train Simulator 2016. na zakupy na -80 procent. do kiedy on ważny jest. ty mieskasz w Niemczech a ja w Polsce.
-
Ja chce się dowiedzieć, do kiedy ten kod rabatowy jest ważny. oraz jaka data jego, widać nie dowiem się czekam do 6 grudnia kupie sobie doładowanie za 40zł i sobie kupie jezu. żebyście nie widzieli do kiedy ten kod rabatowy ważny jest, nie było by tego pisania szlak mnie trafia. czy dowiem się wreszcie.!!!!!!
-
Jezu czy naprawdę nie wiecie. bez kitu ale cemni jesteście. chodzi mi o to do kiedy jest kod ważny Rabatowy, o to mi chodzi mi o to jak było w TS2015 że podali datę do kiedy ważny kod. i przed tą datą mogę wykorzystać go.
-
Nóż Kurd ludzi, aby dowiedzieć się, czy kod z pudełka jest ważne. bo chce kupić jedną trasę i nie chcesz, aby zakodować sobie zmarnowane. Piszę przez tłumacza okulary, bo nie rozumiem twój język jest tak trudne do zrozumienia. i proszę do mnie napisać, czy ten kod jest ważne, a nie słuchać bełkotu. Chcę wiedzieć, czy nie piszę. a nie te napisali autorzy TS2016 tak to gówno nic nie wiem.
PL
-
Cutter Kurd Menschen, um herauszufinden, wenn der Code der Box ist wichtig. weil er will, um eine einzige Route zu kaufen und wollen nicht zu kodieren selbst verschwendet. Ich bin durch einen Dolmetscher Brille zu schreiben, weil ich nicht verstehe Ihre Sprache ist so schwer zu verstehen. und bitte, mir zu schreiben, wenn dieser Code ist wichtig, und nicht, um auf Ihre Kauderwelsch zu hören. Ich möchte wissen, wenn ich nicht zu schreiben. und nicht jene Autoren schrieb TS2016, so dass Scheiße nichts wissen.
-
They do not understand what I wrote really? the point is to me when this important discount code that I write because time is limited. but he does not yet understand when, wants to buy something with this discount code. and I do not want to lose to the additives that are in the booklet. You understand now! He wants to buy the route.
Berlin-Wittenberg
-
Whats this request I bought myself Train Simulator 2016 in the middle of code at a discount -80 percent and the discount applies to write additional content Train Simulator 2016 gained on store.steampowered.com offer is limited in time and applies additional content described in the accompanying booklet and my pytanko is such where can I find this to when this code is important because I'm looking and looking and pardon pale ass I do not know where to look because he wants to buy this rebate but only the holidays I have requested help me will I owe it all
-
Czy ty umiesz czytać człowieku za darmo, a nie płatne jak mi kupisz to będę miał.
-
Gdzie te linki, do pobrania tych wagonów co prosiłem w temacie nadal nic nie ma.!!!
-
Forum niemiecie a ja mam pisać po polsku. co z tymi Wagonami DB.
-
Co chcesz żebym pisał po polsku Tym bardziej nie nie zrozumiesz to MASZ.
-
Finally, you write me never see the links.
-
Where is my theme, with wagons wrote yesterday and I can not see.
-
Hi, I'm looking cool under the lock of wogonów link below. something like DB something else like this picture, with cool free sounds of braking and wheel while driving stókania I will be grateful for links.