Hamburg-Hannover Deluxe

    • available
    • Kim_olesen1 wrote:

      Perhaps a stupid question but i’ll try anyway. Is there a way to use the deluxe to just update the vegetation on the standard RSG edition. Or is there an upgrade available somewhere (i looked in the downloads section but couldn’t find one)
      Kim,

      I've used the TrainWorks upgrade for years, but no more success with 64bit and TS2019. Two times in a row, I got heavy stuttering. Today I managed to remove stuff and reinstall H-H default plus the good trackrule (in this forum download section), and I'm back to 45-52 fps out from Hamburg, down to 35 fps to Luneburg with the VR expertline BR101. A small stutter now and then, no problem, need to lower my scenery density slider an inch. Happy now, and next, I will again try H-H Deluxe.
    • I'm back on HH Deluxe, 64bit. Really worth the hard labour of putting all the parts together and checking, then rechecking. I do not have much success with the existing missions from the download section here, but using the Editor I made a couple of ICE missions myself. One Cold Morning ICE from Hannover (like the default HH), but all the way to Hamburg instead of just Celle. Another summertime mission from Hamburg to Uelzen. Have lots of services going, Metronom, Dispoloks, etc. Everything is working flawlessly, frame rates are good, feeling of speed immersive. Thanks again all you makers out there... and in here.
    • Anyone getting stuttering using the BR474 EMU addon as AI? A while ago I tried using Hamburg S1, but this gave stuttering in H-H Deluxe, so no more S1 for me. Then thought I was "smart" buying just the BR474 EMU. Nope. As long as I have two trainsets running as AI servicing Veddel and Wilhelmsburg, there is indeed stuttering, like with S1. The moment I replace the 474's with the RT BR628, smooooothness is back in business. I now only dare to let one 474 come into Hamburg Hbf as I leave for Luneburg. It seems the moment those 474's are idle, stuttering is gone as well. I'm also wondering if the Versystem upgrade will help, as they say the upgrade will let the 474 run in scenarios...
    • The 474 is very performance intensive.
      Not only in AI...
      474+Rain+Traffic= :x

      But i think this is the wrong Thread because it doesn't seems like you are talking about the upgrade of Hamburg-Hannover by @Thaddäus, aren't you?
      "That's what I do, I drink and I know things" - Tyrion Lannsiter


      Hardware: I5-7500 3,4 Ghz(Max. 3,8), Zotac Mini GTX1070 8GB, 8GB DDR4 RAM, 240GB SSD, 120GB SSD und 1TB HDD.
    • Hamburg-Hannover Deluxe 64bit, which is this thread. I used the upgrade a good while ago, but it was stuttering using TS 64bit, so I went back to H-H Deluxe. Good to hear the 474 is a bugger. Then I know for shure I nailed it. I now have three of them going in Hamburg-Lubeck (nice weather), no problems there yet. I'll try rain later on and see what happens :-p
    • Bahnfreak wrote:

      ich bin auf der Suche nach einem Video zur Führerstandsmitfahrt zwischen Hannover Hbf. und Hannover Flughafen.
      Hallo Bahnfreak,
      so ein Video suche ich auch schon seit Langem vergeblich. Waere schoen, wenn Du Deine Funde teilen koenntest.
      Allerdings sind bei mir der Hintergrund realistischere Signalmasten (zB fehlt eine Signalbruecke in Ri Nordstadt an der Bahnunterfuehrung), korrekte Signalisierung, und korrigierte Streckengeschwindigkeiten zwischen H Hbf aund H Ledeburg.

      Danke im Voraus
      Peter
    • Schon mal die Setup_Audio.bat im TS Verzeichnis ausgeführt?

      Merke..externes Headset über USB Anschluß führt definitiv zum Crash. Externe Soundkarten von Crative Labs sind ebenso nicht zu gebrauchen da knallt es auch sofort. Realtec Chipsatzreiber funktioniert soweit ganz gut.
      Fazit...Kaufste was besseres als Realtec hast due die A..Karte gezogen was den TS angeht. DTG juckt das auch offenbar nicht und sieht da keinen Handlungsbedarf.
      Mich so langsam auch nicht mehr da der TS für mich nur noch eine kleine Rolle spielt.

      Bei anderen Games funktioniert meine Hardware einwandfrei da braucht es keine Experimente. So lange DTG da nichts ändert können die mich mal gerne haben so einfach ist das.

      Edit meint....

      @Maik Goltz

      Einfach nur mal eine Frage. Könnte ein externer Entwickler eine funktionierende fehlerfreie OpenAL32.dll für den 64bit TS erstellen. Oder ist da ohne DTG nichts zu machen?
      Wenn das funktionieren würde dann würde ich dafür auch Geld auf den Tisch legen so lange das im Rahmen liegt. Wie gesagt DTG sieht da ja offenbar keinen Handlungsbedarf oder geht denen am A..vorbei.
      Images
      • Audio.bat.JPG

        31.79 kB, 711×372, viewed 69 times
      Essen Sie vegetarisch? Klar! Ich esse Tiere, die sich von Gemüse ernähren.

      The post was edited 3 times, last by Madison ().

    • <Ironie>Erstmal disassembeln :D </Ironie>
      @marv181999 es gab Anfang des Jahres ein Update, wonach die Strecke unter 64 Bit läuft. Am Besten die Strecke einmal deinstallieren, neu downloaden und Drüberbügeln.
      FAlls es immernoch nicht geht, lade dir nochmal die meisten Signal-Assets Runter (Hat glaube ich zwar wenig Einfluss auf das Absturzverhalten) darunter auch die Skript Assets.
      Für meine Screenshots im Screenshot-Thread nutze ich den RWEnhancer, das AP Wetter und Reshade.

      Meine Soundmods, Streckenupdates und mehr findet man hier.
    • Ich hatte anfangs auch Problem mit der 64bit-Version der Strecke. Ich habe dann einfach ALLE Assets, die für diese Strecke benötigt werden, noch einmal neu heruntergeladen und installiert und seitdem funktioniert die Strecke auch in 64bit.

      Kannst es ja mal ausprobieren, vielleicht funktioniert die Strecke dann auch bei dir. Erfolgsgarantie kann ich aber keine abgeben!
      Meine Website und meine Szenarien (einfach anklicken)
      RWA-Forum